Solliciteer op Internationale IT Consultant (O365, Sharepoint)

Velden met een * zijn verplicht


Functieomschrijving:

Als IT Consultant (O365, Sharepoint) heb je een brede functie. Je functioneert op het snijvlak van IT en Business. Gezocht wordt naar een kandidaat met een brede technische kennis en ervaring die graag wil acteren in een (project) coördinerende / consultancy rol.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit de coördinatie van issues op de technische infrastructuur en de applicatieomgeving. Daarnaast ben je betrokken bij verschillende projecten en onderhoud je contact met leveranciers. Dit doe je voor de vestigingen in Nederland en 4 andere landen binnen de EU.

Als IT Consultant (365, Sharepoint) geef je leiding aan diverse projecten en ben je tevens zelf actief in de technische realisatie van de projecten (afhankelijk van de aard van het project en de beschikbare capaciteit). Voorbeelden van projecten zijn mail-migraties, migraties van SharePoint, vervanging van een internationale telefooncentrale, printers enzovoort. Momenteel is onze klant bezig met een migratie naar Dynamics 365. Met als gevolg een transformatieproces van een Citrix gebaseerde omgeving naar een omgeving gebaseerd op Microsoft Cloud Services. 

Je bent bereid om een aantal malen per jaar een paar dagen internationaal te reizen Je standplaats is regio Arnhem. De komende tijd wordt er gewerkt aan projecten in Tsjechië, Hongarije en Roemenië.

In deze rol heb je veelvuldig contact met leveranciers, internationale IT teams en de business. Je legt verantwoording af aan de IT Manager.Naam / Geslacht *   M V
Hoe heeft u ons gevonden?
Adres
Postcode   (1234AB)
Woonplaats *
Telefoon privé *
Mobiel:
E-mail: *
Opmerkingen:
Stuur uw C.V. mee:

    Annuleren