Solliciteer op Support Engineer / Systeembeheerder (Remote)

Velden met een * zijn verplicht


Functieomschrijving:

Dit ga je doen

Dag Support Engineer, Systeembeheerder,

Je begint de dag met een heerlijke bak koffie om vervolgens in je comfortabele bureaustoel plaats te nemen. Je start je PC op en opent de monitoringstool en het ticketsysteem. De simpele storingen zijn al opgelost door je collega’s van de eerstelijns. In een oogopslag zie je een aantal complexe zaken waarin je je even moet vastbijten. 

Uiteraard laat je de eindgebruiker of lokale hoogopgeleide IT’er bij de klant even weten dat het is opgelost. Voor issues waar je meer tijd voor nodig hebt plan je een moment om er mee aan de slag te gaan. Kom je er even niet uit, dan bespreek je het probleem met je directe collega’s. 

Tijdens de lunch speel je een potje tafeltennis tegen je collega om vervolgens weer met nieuwe energie de middag in te gaan. Je ziet ondertussen via de monitoringstool dat er een server plat ligt. Je belt de klant op om te laten weten dat jullie er al mee bezig zijn. Om half vier staat een kennissessie gepland waarin je je verdiept in Citrix. Rond vijven zit je werkdag erop en loop je met een voldaan en tevreden gevoel het pand uit. 

Wordt jij blij van zo’n topdag? Lees verder of misschien weet je al genoeg.. Naam / Geslacht *   M V
Hoe heeft u ons gevonden?
Adres
Postcode   (1234AB)
Woonplaats *
Telefoon privé *
Mobiel:
E-mail: *
Opmerkingen:
Stuur uw C.V. mee:

    Annuleren