Solliciteer op Senior Systeembeheerder (Intern, Ede)

Velden met een * zijn verplicht


Functieomschrijving:

Voor onze klant Bidfood zijn wij op zoek naar een Senior Systeembeheerder. Je komt te werken in een team van ongeveer 8 collega’s (Systeembeheerders, Support Engineers en een Projectleider) en samen ga je werken aan het beheer en de ontwikkeling van de IT infrastructuur van Bidfood. Je participeert in projecten op het gebied van Windows Server, telefonie, LAN/WAN, Infrastructuur, Security en werkplekken. Je bent betrokken bij de installatie, configuratie en testen van de IT componenten. Je analyseert eventuele verstoringen en incidenten en lost deze op een structurele wijze op. Verder ben je actief op het vlak van technisch applicatiebeheer. Je voert systeem- en acceptatietesten uit, toetst applicaties op infrastructurele aspecten en komt met verbetervoorstellen.

Daarnaast ondersteun je gebruikers op de 2e en 3e lijn. Je escaleert problemen die niet zelf op te lossen zijn naar collega’s of externe partijen en houdt de status, voortgang en oplossing in de gaten.

Verder sta je veelvuldig in contact met externe leveranciers. Er wordt van je verwacht dat je meedraait in consignatiediensten. Dit houdt in dat je één keer in de 4 weken een week 24/7 bereikbaar bent voor (spoedeisende) calls.Naam / Geslacht *   M V
Hoe heeft u ons gevonden?
Adres
Postcode   (1234AB)
Woonplaats *
Telefoon privé *
Mobiel:
E-mail: *
Opmerkingen:
Stuur uw C.V. mee:

    Annuleren