Solliciteer op Werkplekbeheerder / Support Engineer (vaste functie, Ede)

Velden met een * zijn verplicht


Functieomschrijving:

Voor onze klant Bidfood (voorheen Deli XL) zijn wij op zoek naar een Werkplekbeheerder / Support Engineer. Je komt te werken in een team van ongeveer 9 collega’s (Systeembeheerders, Support Engineers en een Projectleider) en samen ga je werken aan het beheer van de IT infrastructuur van Bidfood.

Vanuit jouw rol als Werkplekbeheerder ben jij operationeel verantwoordelijk voor het beheren en uitrollen van ICT hard- en software op de werkplek.

Een aantal highlights uit de vacature: 

  • Je bent samen met 3 collega’s eerste aanspreekpunt voor IT vragen/issues;
  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van 900-1000 werkplekken, verdeeld over 15 vestigingen;
  • Je richt nieuwe werkplekken in, zorgt ervoor dat benodigde hardware (laptops, desktops en randapparatuur) compleet is geïnstalleerd en geconfigureerd;
  • De gebruiker staat voor jou centraal, je denkt niet vanuit techniek maar vanuit de gebruiker;
  • De functie van werkplekbeheer is een dynamische functie. Iedere dag is anders, storingen zijn niet te voorspellen, jij zet graag je creativiteit in om tot een goede oplossing te komen.

Daarnaast wordt van je verwacht dat je meedraait in consignatiediensten. Dit houdt in dat je één keer in de 4 weken een week 24/7 bereikbaar bent voor (uitsluitend spoedeisende) calls. Daarnaast werk je soms op wisselende tijden, om zo met het team een kantoorbezetting tussen 7 en 18 uur te garanderen.Naam / Geslacht *   M V
Hoe heeft u ons gevonden?
Adres
Postcode   (1234AB)
Woonplaats *
Telefoon privé *
Mobiel:
E-mail: *
Opmerkingen:
Stuur uw C.V. mee:

    Annuleren